Pereli a szüleit, mert nem fizetik a tandíját

Az apa azt mondja, lánya magától költözött el otthonról. A lány ezzel szemben azt állítja, szülei egész egyszerűen kirúgták őt. 

Óriási felháborodás övezi a 18 éves Rachel Canning esetét, aki azzal tett szert kétes hírű „világhírre”, hogy a napokban beperelte szüleit, mert nem hajlandók kifizetni a tandíját. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az egyetemista már hónapok óta külön él családjától. Mint mondja azért, mert az apja egész egyszerűen kirúgta őt otthonról – írja a New Jersey hírportál, a The Daily Record.

A lapnak sikerült megszólaltatnia a szülőket is, akik elmondták, egyáltalán nem tagadták ki gyermeküket. Rachel maga döntött úgy, hogy elköltözik, mert képtelen volt együtt élni – és betartani – néhány egyszerű szabályt, amit az apa hozott.

„Nagyon szeretjük a lányunkat. Borzasztóan hiányzik nekünk, és szörnyű, ami most velünk történik” – kezdte az édesapa, Sean Canning majd hozzátette, felesége azóta is képtelen feldolgozni a történteket. „Van egy gyermekünk, és szeretnénk, ha velünk élne. Nem vagyunk szadisták, mégis a bíróságra kell járnunk, mert a lányunk képtelen elfogadni néhány egyszerű szabályt” – így az édesapa, aki beszélt azokról a bizonyos szabályokról is.


Azt állítja a szülei egész egyszerűen elüldözték otthonról
Kép forrása: The Huffington Post

„Azt kértük tőle, hogy segítsen be a házimunkába, hogy szakítson azzal a fiúval, aki szerintünk rossz hatással van rá, és azt, hogy legyen jó a testvéreivel.” A lány az édesapa elmondása szerint kategorikusan kijelentette, hogy nem hajlandó együtt élni a szabályokkal, ezért elköltözik. Egy barátja családjához ment, ahol az édesapa ügyvéd, és felajánlotta a lánynak a képviseletet, miután Rachel előadta neki a saját verzióját.

„A lányunk jó gyerek, de kamaszodik és lázad. Valószínűleg félrevezette az ügyvédet, aki most emiatt bíróságra viszi az egész ügyet” – zárta a The Daily Recordnak az édesapa.

Az eset egyébként nagy visszhangot keltett az internetezők körében, akik nagy többségben a szülőket védik. Szerintük Rachel egy elkényeztetett, hisztis kamasz, akinek illene egy kis tiszteletet tanulnia.

Mi az önök véleménye? Írják meg nekünk kommentben!