Napi megható: egy videó apukákról, nem csak apukáknak

Végre egy kisfilm, ami az apukák teljesítménye előtt hajt fejet.

Biztos önök is emlékeznek még arra a videósorozatra, ami a Procter & Gamble megrendelésére készült a londoni olimpia előtt és ami az édesanyák és a világ egyik legnehezebb hivatása, az anyaság előtt tiszteleg. Ha mégse emlékeznének, itt egy kis segítség:

Nos, a magunk részéről, mi pontosan az első kisfilm megjelenése óta várjuk, hogy végre előbukkanjon ennek a szívbemarkoló sorozatnak a méltó párja, amiben az apákról emlékeznek meg. De csak nem jött. Egészen eddig. Pedig lássuk be, azért az édesapák is megérdemelték volna.

Valahogy, valamiért a kreatívok, és a különféle reklámcégek nem hordozzák a tenyerükön a férfiakat, hogy csak egy példát mondjunk: az idei év egyik legnépszerűbb videója is, több mint 50 milliós nézettséggel a Dove nőknek szóló kisfilmje lett, amiben arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a nők túl kritikusok saját magukkal, és hogy bárhogy érezzék is, mindannyian szépek.

Szerencsére az Oral-B most úgy látta, itt az apák ideje, és csinált egy alig egy perces kisfilmet, házi videókból összeollózva, melyből megtudhatjuk, milyen különleges kapcsolat van apák és gyermekeik között.