„Tartsd meg az autóm, de a kutyám add vissza!”

A kutyájával együtt lopták el autóját, most üzent a tolvajoknak.

A kétségbeesett springfieldi gazdi, Doug Clark a hétvégén épp csak néhány percre állt meg: addig, míg a szelektívnél kidobta a felesleges fémhulladékot. Mire visszaért a kocsijához, annak nyoma veszett, benne az egy év körüli mopszával, Dugout-tal.

A férfi a Pet360-nak adott telefonos interjújában elárulta, járó motorral hagyta az autóját a bejáratnál, hogy menjen a légkondi Dogout miatt. A 2009-es évjáratú Nissan Pathfinder így viszont könnyű préda volt annak a házaspárnak, aki Clark előtt állt a sorban, és korábban távozott.


Mostanra egy ország keresi a Dogout-t, a mopszot 
Forrás: Facebook

Clark most a Facebookon próbál kapcsolatba lépni a tolvajokkal. A hétvégén közzétett posztjában, amit azóta 77 ezren megosztottak és 36 ezren lájkoltak ezt írja: „Tudom, hogy ez egy autó. De hé srácok, benne volt a kutyám. NE SZÓRAKOZZATOK egy kutyás emberrel. Tudnotok kell, elég hülyén néztek ki a térfigyelő kamerás felvételen, ahogy szenvedtek a kézifékkel. Tudjátok mit? Van egy ötletem: tartsátok meg nyugodtan az autót, tegye könnyebbé az életeteket, de adjátok vissza a kutyámat.”

A gazdi, hogy meggyorsítsa a folyamatot és mihamarabb visszakapja kutyáját, amit a 30. születésnapjára kapott, 2000 dollár készpénzt is felajánlott a tolvajoknak.