Kukkolók a női mosdóban

A skótoknál 800 fontért bárki legálisan beleshet a csak csajos részlegbe.

Ehhez ráadásul nem kell hosszú percekig, remegő térdekkel guggolni a mosdó kulcslyuka előtt. Elég csupán bemenni a skót szórakozóhely férfimosdójába, ahol a tükrökön keresztül a női mosdó tárul a férfiak szeme elé. És erről a nők mit sem tudnak.

Legalábbis hagyományos esetben. A tükör ugyanis csupán a női mosdó irányába kétoldalú. A női oldalon az üveg valóban tükör. Így aztán, miközben végzik a dolgukat, sorban állnak, arcot mosnak, szépítkeznek, fésülködnek, addig a túloldalon a férfiak szemügyre vehetik az egész folyamatot.

Bár a szórakozóhely saját Facebook-oldalán állítja, a rafinált tükröt csak a buli kedvéért szerelték be, és nem állt szándékukban senkit sem megbántani, a női vendégeknél és a nőjogi aktivistáknál kiverte a biztosítékot, felháborítónak tartják ugyanis, hogy a férfiak kéretlenül egészen intim dolgaikba is bepillanthatnak.

A hely tulajdonosa – aki egyébként egy skót milliárdos – azzal védekezik, hogy a fanyalgók valószínűleg még nem jutottak be a férfimosdóba, hogy lássák, a vicces tükrök csupán a mosdókat, illetve a tükör előtt állókat engedik látni, semmi mást.