Fél évig randizott a féltestvérével

Az apa hűtlensége akkor derült ki, amikor a lány hazavitte bemutatni új barátját.

A fiatal nő, aki még most sem tudta feldolgozni a történteket, az Ebony magazinnak mesélt kálváriájáról. Elmondta, hogy Coreyval egy csajos hétvégén találkozott a Bahama-szigeteken. Már akkor szimpatikusnak találták egymást, sokat beszélgettek, de a kapcsolatuk igazán akkor kezdett komolyra fordulni, amikor hazaérkeztek.

„Fél évig minden csodálatos volt. Ekkortájt, mivel már annyit beszéltem otthon az új szerelmemről, a szüleim felvetették, mi lenne, ha a következő hétvégén bemutatnám nekik egy kerti sütés keretében.” Ahogy a lány meséli, barátjának se volt ellenére a dolog, sőt, kifejezetten izgult, hogy végre megismerkedhet a szülőkkel.

A lány elmondása alapján a következő események pontosan úgy zajlottak, mint egy filmben. „Édesapám éppen háttal állt nekünk, amikor megfordult, még a tányért is elejtette a kezéből. A barátom is lemerevedett és csak annyit bírt kinyögni: „Apa?”

Kiderült, hogy a lány édesapjának, aki igencsak szerette a nőket, egyszerre két családja volt. Erről kizárólag az apa testvére tudott, aki próbálta lebeszélni őt a folyamatos hazudozásról, mindhiába. Mint kiderült Corey mellett a lánynak született még két lány féltestvére is. Velük azonban már soha nem találkozott, az ominózus délután ugyanis minden kapcsolatot megszakított Coreyval, noha csak pár órányira laknak egymástól.