Csoki és ékszer helyett ölelésre vágynak a nők

Ha még mindig a Valentin napi ajándékon gondolkozik, akkor jó hírünk van: tudjuk mit nem akarnak a nők.

Egy friss, kifejezetten a szerelmesek napjára készült felmérés szerint a csoki, a plüss, de még az ékszer is felesleges pénzkidobás, a nők ugyanis sokkal többre értékelik az odafigyelést és a gyengédséget, mint a futva összevásárolt tárgyakat.

Miközben a férfiak  90 százaléka azt hiszi, hogy a nőket leginkább ékszerrel és fehérneművel tudják levenni a lábukról, kiderült, hogy a nők közül ezzel csak 1 százalék ért egyet. Tízből kilencen, ha választhatnak, a csecsebecséket gondolkodás nélkül becserélnék egy romantikus, párjukkal kettesben eltöltött délutánra, vagy egy bensőséges ölelésre.

Az erre vonatkozó valentin-napi felmérést a British Heart Foundation végezte, akik vizsgálata szerint a szerelmesek napján a legnagyobb sikere azoknak az ajándékoknak van, amit a partner saját maga készít. Így például egy versnek, egy szép fotónak, vagy néhány kedves sornak a párnán.

Kivételek persze mindig vannak: a felmérés tanúsága szerint, még ha csak néhány százalékban is, akadnak olyan nők, akik Valentin napon se érik be kevesebbel, mint egy luxusutazás, vagy egy drága vacsora valami elegáns étteremben.