Lakberendezés két nap alatt

A megunt lakrészek újjávarázsolásának trükkjei elleshetők Varga Judittól és McMenemy Márktól egy új tévésorozatban.
Kapcsolódó cikkek

Hogyan lehet gyorsan megunt lakrészekből hangulatos nappalit, hálószobát, babaszobabát csinálni? Elnyűttből új kanapét? A teljes átalakítás módszere elleshető a Spektrum Home minden hétköznap este fél hattól jelentkező vadonatúj műsorából.

A Térnyerők című adás csapatának célja, hogy mindössze két nap alatt, egy régi lakrészből teljesen újat  varázsoljanak, ám úgy, hogy mindezt egy kisorsolt összegből kell megoldaniuk. Az pedig, hogy mennyi az annyi, mindig a szerencsén múlik -számoltak be a Szeged24-nek a csatornánál.

A műsor házigazdái a Green Teamből már jól ismert McMenemy Márk és Varga Judit lakberendezők. A szakemberek nem csupán kész bútorokból és kiegészítőkből építkeznek, hanem megunt tárgyakat, kidobásra szánt dolgokat is újraformálnak ötletes megoldásokkal.

Eközben a nézőknek is megmutatják, hogy mindez nem nagy ördöngösség. A nézők megláthatják: Márk és Judit számára nincsen lehetetlen: gyerekszobából toszkán hangulatú tiniszobát varázsolnak, de az unisex babaszoba hallatán sem száll inába a bátorságuk, és szerintük egy unalmas nappali is lehet a keleti nyugalmat idéző béke szigete.