Néha megéri libásodni

Ha már itt a nyár, előkotortuk a papucsokat és a szandálokat, akkor nézzünk körül a körömlakkfronton is.

Előre szólok, felszínes lesz a téma.

Nem váltom meg a világot, és nem is itt dühöngöm ki magamból a napi feszkót. Politizálni se fogok, és nincsenek tuti receptjeim a vasárnapi ebédhez (sem).

Viszont bemutatok nektek pár igazán jó cuccot, ha esetleg gondban lennétek, mire költsetek… :) (oké, ki az, akinek ez gondot jelent??)

Lássuk csak: eljött a nyár, és nagy nehezen ugyan, de kidugjuk a lábfejünket is, előkotorjuk a papucsokat, szandálokat, és nekiállhatunk rendbe tenni a lábunkat. Körömlakkmániás vagyok, naná, hogy az első dolgom volt, hogy kipróbáljak pár újabb színt.

Idén az Artdeco színeivel kezdtem a próbálkozást, és ugyan nem a legolcsóbb kategória, viszont a színeibe beleszerettem. Tökéletes volt a dolog, gyorsan szárad, egészen strapabíró, és gyönyörű a fénye. Szóval máris tíz pont. A szín a „vörösbor”, és életemben először online vásároltam.

A lakk innen van.

Elég sötét a tónus, így az első sokk után, hogy „tejóég, kalapácslábujjaim vannak!”, egészen beleszerettem. Elegáns, szexi, amolyan vérmacskásdögös szín.

Amit utána műveltem, az nem is lenne publikus, ha nem rejtőzhetnék most nick mögé. Először a reklámokban látott körömlakkpózolásba kezdtem: kéz az arc elé… cigi tartása elegánsan…. és némi hadonászás a tükör előtt.


Figyelem, ezt kizárólag a család kizárásával lehet művelni! Vagy erősebb idegrendszerű férj, pasi, szerető mellett. Ezek azok a dolgok ugyanis, amit ha filmben látunk, nevetünk, könnyedén legyintünk, de igazából a legtöbb nő simán képes hasonlókra titokban.

És hogy mire képes egy új lakk? Például a kocsiban úgy vezettem, hogy a körmöm feltétlenül látszódjon, amitől még kúlabb lett a vezetési stílusom. Hátha esetleg a top fickó épp benéz az ablakon, meglátja vérvörös (boros) körmeimet, és azonnal belém szeret. (Höhö. Naná!) Vagy látványos monitorra mutogatás a kolléganők előtt, hátha észreveszik és dicshimnuszba kezdenek… Ki tudja, esetleg meglát egy kézmodelleket kereső, jól menő modellhajkurászó, aki meglátja csillogó körmeimet, és azonnal leszerződtet. Miért is ne?

Szóval, csajok, körömlakkvadászatra fel, higgyétek el, megéri néha libásodni!