Lakatos Márk vendégének Zséda a példaképe

Császár Kata érzékeny, de belevaló 30 éves nő, akit eddig az összes barátja egy jobb nő miatt hagyott el. Ettől szeretne megszabadulni és persze a nagyon vastag combjaitól. Az Én is szép vagyok című műsorban Kata elképesztő átalakuláson ment át Lakatos Márk stylist és szakértő csapata segítségével.

A néhány nap múlva a harmincadik életévét betöltő Kata jelenleg marketingesként dolgozik, összetartó családban nőtt fel, nagy szeretetben. Azonban a magánéleti csalódások és szakítások miatt az internetes társkeresésbe menekült, mert a személyes ismerkedések alkalmával nem érezte sikeresnek magát a férfiaknál. A pasik szinte kivétel nélkül mindig – Kata szerint – sokkal jobb nő miatt hagyták el. Nincs önbizalma, nem tartja magát igazi nőnek, ezért kereste fel Márkot és csapatát.

Kata valódi problémája a vastag combjai és csípője, valamint az erősen pattanásos arcbőre. Combjára zsírleszívást kapott, az arcára pedig az új 4 in 1 arckezelést alkalmazta a szakértő, amitől a bőre ragyogó és sima, szinte új lett. Az arcfiatalítás egyik legújabb, forradalmian új kombinációja a négy lépésből (Jet Peel, kémiai hámlasztás, Drakula kezelés, derma-roller) álló kezeléssorozat, amely ideális a bőr feszességének javítására, különböző bőrhibák mérséklésére, eltávolítására.

Eddig vastag combjai miatt nem hordott szoknyát a 30 éves lány, azonban Márk rábeszélte erre, hiszen leginkább a szoknya az a ruhadarab, ami ápol és eltakar, valamint abszolút nőies viselet, főként tavasszal és nyáron igazán ideális.

Kata imádja Zsédát, mert szerinte ő egy igazi nő, nagybetűvel. Meglepetésként Márk meghívta az énekesnőt, hogy találkozzon vendégével és próbálja a női siker receptjével ellátni, erőt adni neki. A találkozás sírással végződött, de természetesen a meghatottság könnyei voltak ezek. Kata el akarja fogadni magát, és szeretne megtanulni nyitni az idegenek felé is, az új Császár Kata szerinte egy bomba jó, igazi dögös díva lesz.