Bekötik a fejét a Megasztár egzotikus szépségének!

Nkuya Sonia azt mondja, feketében esküszik.

Néhány hónapja ismerik csak egymást, de rövidesen oltár elé vezetik Nkuya Soniat. A Megasztár félvér énekesnője már a nyuszis magazinban is megmutatta természetes bájait, sőt, extravagáns videoklipjében Szecsődi Karcsival kisebb botrányt is okozott. A jelek szerint az esküvője sem lesz hétköznapi, Sonia ugyanis kijelentette: mindenképpen feketében mond majd igent kedvesének.

Talán az apró elszólás lehetett az apropója annak a fotózásnak, amit a közelmúltban ejtettek meg Soniával. Kriston Erika fotós ugyanis előbb talpig feketében, majd hófehérben is megörökítette az ifjú menyasszonyt. “Együtt élünk! A megasztáros street zenekaron keresztül ismertem meg, kicsit több mint négy hónapja” – mesélte Sonia egy hónappal ezelőtt. “Három hónapja a napjaink nagyobbik részét együtt is töltjük. Egyébként egy szülinapi bulin jöttünk össze, idestova tizenegy hete. Rövidesen pedig eljegyzés lesz. A barátaink viccből össze is adtak minket, akkor ki is tettük a közösségi portálra: házas.

Ami nem hétköznapi, hogy nem jegygyűrűt veszünk, hanem közös tetoválásunk lesz a csuklónkon. Két hét múlva megyünk. Amit pedig a szívem választottjáról tudni lehet: 28 éves, zenész. Matt Diamond a művészneve, jazz-dob szakon végzett, emellett rapelőadó, zeneszerző” – tette hozzá Sonia.

Íme egy videó, melyben Sonia szexi lakkruhában szerepel: