Fehér bőrt kapott az indiai díva

Az Elle India magazinban már másodszor fehérítették ki az aktuális címlaplány természetes bőrszínét. Most a 2011-es magazin címlapfotóján változtattak.

Vajon mi lehet az oka, hogy az Elle India sorra kivilágosítja címlaplányainak bőrszínét? A legújabb „beavatkozást” a 2011-es számban látható gyönyörű, egykori szépségkirálynő és jelenleg színésznő, Aishwarya Rai Bachchan bőrén végezték. A színésznőt gyönyörű arany-ezüst estélyiben,Audrey Hepburn stílusú kontyban fotózták.

A képeken még a származását is letagadhatná az egzotikus színésznő, olyannyira világos. A kemény grafikai módosítás áldozatává nemcsak a címlap vált, hanem az összes belső oldalon lévő kép is. Idén ez már a második ilyen eset a magazinnál, ugyanis 2010 októberében az amerikai kiadás címlapján Gabourey Sidibe, a Precious című gettódráma főszereplőnőjének természetes bőrszínét világosították néhány árnyalattal.

Az Elle szerint a megszokotton kívül semmi rendkívüli nem történt. Állítólag a színésznő bőrszínét nem módosították jobban, mint az összes többi címlaplányét abban a hónapban. Mégis szembetűnő a változás és következetességre vall ez a visszatérő „celebfehérítés”.