Kiárusítás az AC Milannál?

Könnyen előfordulhat, hogy Klaas-Jan Huntelaarnak és Gennaro Gattusónak a nyáron távoznia kell az AC Milantól.

Az AC Milannál eleinte eleinte cáfolták, hogy a klub Klaas-Jan Huntelaartól és Gennaro Gattusótól is megválna, Adriano Galliani alelnök ugyanakkor később valamelyest módosította, pontosította ezt a véleményt. „Huntelaar és Gattuso marad, legalábbis a szezon végéig” – nyilatkozta pénteken a sportvezető a milannews.it-nek, és szavai azt sejtetik, a holland és az olasz labdarúgó jövő nyáron valóban új csapathoz kerülhet.

Huntelaarért 15 millió eurót fizetett az AC Milan, de a Real Madridtól érkezett csatár finoman szólva nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, sem a Bajnokok Ligájában, sem a Serie A-ban nem talált még be az ellenfelek kapujába. Gattuso régi motorosnak számít a klubnál, 1999 óta erősíti a Milant, de az ő szekerének rúdja is kifelé áll.

Nyáron jelentős változások várhatóak Milánóban, amennyiben Huntelaar és Gattuso tényleg búcsúzik, tekintve, hogy a 38. életévét januárban betöltő Giuseppe Favalli befejezi a pályafutását, továbbá a Milan aligha hosszabbít majd szerződést Didával.

Címkék: foci