Balhé és lövések a Fluminense edzésén

Saját szurkolói támadták meg az utóbbi időben gyengélkedő brazil Fluminense játékosait a csapat edzésén - egyikük ütésváltásba keveredett egy drukkerrel.

A jelentések szerint már a bemelegítés során a szurkolók fennhangon szidták a pálya körül kocogó játékosokat, majd mintegy harmincan a gyepen igyekeztek felelősségre vonni az utóbbi időben gyenge eredményeket produkáló csapat tagjait.

A középpályás Diguinho az egyik drukkerrel ütésváltásba keveredett, majd sikerült eliszkolnia, miután a segítségére siető egyik biztonsági ember pisztolyával kétszer a levegőbe lőtt.

A brazil klub vezetői elítélik, s elfogadhatatlannak nevezték a szurkolók viselkedését, azt ugyanakkor cáfolták, hogy a biztonsági ember levegőbe lőtt volna – állításuk szerint a testőröknél nem is volt fegyver.

Az elöljárók azt ígérték, ha ennek ellenkezője bizonyosodik be, megbüntetik a vétkest. Marcelo Penha, a vezetőség egyik tagja jelezte, a labdarúgók biztonsága érdekében a jövőben rendőrök vigyázzák a csapat edzéseit, mindaddig, amíg ez szükséges.

Ronaldót eltiltották

Egymeccses eltiltást kapott a brazilok háromszor is a világ legjobbjának választott játékosa, Ronaldo, amiért védője haját rángatta, és bele is csípett ellenfelébe. A hátvéd megragadta a Corinthians-csatár mezét, mire ő válaszul a megtorlás eme meglehetősen ritka eszközéhez nyúlt. (MTI)

Címkék: foci