Csúcsfogyasztó: 24 karátos csokinyúl

Mi más lehetne elegánsabb és talán giccsesebb meglepetés húsvétkor, mint egy aranyból készült, mégis ehető csokinyúl. A cég, amely ezeket forgalmazza, természetesen svájci.

A DeLafeé kifejezetten ehető arany élelmiszerekben utazik. Mint honlapjukon írják, az arany évszázadokig használatos volt különféle ételek készítése során, szimbolizálva a hatalmat és a mágikus erőt.

A cég állítása szerint az általuk forgalmazott étkezési arany abszolút semleges hatású az emésztésre, sőt nagyon hipoallergén. Rendelkeznek nemzetközi tanúsítvánnyal arról, hogy megfelelnek mindenféle étkezés-egészségügyi regulának.

Az étkezési arany kapható alapanyagként tégelyben, illetőleg a cég számtalan variációban gyárt aranyételeket, desszerteket.

Az étlapjukon megtalálható épp úgy a sáfrányos rizottó aranylevéllel, mint az arany sushi és az aranyfagyi. Mindezeket meg lehet kóstolni például Katarban, ahol megnyitották éttermüket, vagy rendelhetünk online.

Az árak meglehetősen változóak, például egy egyszerű aranynyalóka alig 40 dollár, egy doboz svájci csoki arannyal már több mint 250. De befőttes üvegben kiszerelve egy adag aranypor mindössze 80 dollár.

Nyalóka és szivar

Címkék: csúcsfogyasztó