Lezuhant Alföldi

A Bárka Színház kedd esti előadásán az akasztási jelenetben leszakadt a színészt rögzítő heveder, és két méter magasból a színpadra zuhant. Alföldi Róbert komoly sérüléseket szenvedett. A baleset ügyében folyik a vizsgálat.

A Nemzeti Színház főigazgatója a Koldusoperában alakítja Bicska Maxit, de a keddi előadáson az akasztási jelenetben leszakadt a színészt rögzítő heveder. Alföldit mentő vitte a Fiumei úti kórházba. A Blikk információi szerint a színész-rendező komoly sérüléseket szenvedett: zúzódott a mellkasa, a bordái és a lába is, az ajkát elharapta, több foga meglazult és felszakadt az orra. Jelenleg otthon fekszik, erős fájdalomcsillapítókkal.

A Bárka Színház belső vizsgálatának lezárultáig Seress Zoltán, a teátrum igazgatója nem nyilatkozik arról, mi történt a Koldusopera kedd esti előadásán. “Jegyzőkönyvet kell készíteni a történtekről, beszélni kell a kaszkadőrrel, Alföldi Róberttel, a műszaki vezetővel, a színpadmesterrel, minden érintettel” – sorolta a tennivalókat Seress.

A színművész zúzódásokat szenvedett a keddi előadáson. Alföldi Róbertet a Bárka Színházból kórházba szállították, ahol kivizsgálták, majd miután megállapították, hogy nem tört el semmije, hazaengedték. “Alföldi Róbert a Nemzeti Színházban főigazgatói teendőit el tudja látni, de egyelőre nem játszhat” – közölte Pécsi Júlia, a Kék Művészügynökség vezetője, Alföldi Róbert menedzsere.

Címkék: kultúra