Csúcsfogyasztó: a reggeli reneszánsza

Többségünk tisztában van vele, hogy a reggeli a legfontosabb napi étkezés. Az unalmas felvágott, paradicsom, paprika hármast viszont nehéz izgalmassá tenni napról napra.

Egy kis dizájnsegítség mindenesetre hasznos lehet, hogy legalább az elkészítés és a szervírozás ne legyen annyira unalmas.

Kezdésképp már a pirítóst se tegyük akármibe. Itt van a Nintendo Wii által inspirált kenyérsütő, ami 45 fokban dobálja ki az elkészült toastokat. Ha kellően ügyesen állítjuk be, akkor akár a tányéron landol a frissen pirult kenyér. (További érdekes reggeliző kellékek Ivo Vos dizájnertől.)

Nos, az sem teljesen mindegy, milyen tányéron fogyasztunk. Erre is van egy dizájnos és praktikus megoldás, az integrált áramköri lapokat idéző melegítőtányér. A tányért egy 12 voltos tápba kell csatlakoztatni, és máris ideális hőmérsékletű lesz a reggeli szendvics. A leírás szerint még tojássütésre is alkalmas. A dizájnerek honlapja.

Végül a reggeli tea is elegáns és modern legyen, itt a Sorapot unikális teás kancsója. Az egyszerű csődizájnban úszó teafű különleges megjelenést ad a reggeli frissítőnek.

Címkék: csúcsfogyasztó