Roberto Carlos szerződést hosszabbított

Másfél évet még biztosan a török Fenerbahcénál futballozik a világbajnok Roberto Carlos. Az isztambuliak másik brazil légiósa, a csapatkapitány Alex is meghosszabbította a szerződését a klubbal.

A Fenerbahce szurkolóinak nagy örömére a csapat két kulcsembere úgy döntött, hogy a 17-szeres bajnok klubnál folytatja a pályafutását. A 35 éves, világbajnok Roberto Carlos – aki 2007-ben, tizenegy idény után hagyta el a Real Madridot – ügy döntött, hogy még egy szezont lehúz a török csapatnál.

Az egyelőre kérdéses, hogy jövőre szerepelhet a nemzetközi kupaporondon az isztambuli együttes, hiszen a csapat néhány nappal a tavaszi rajt előtt csak a negyedik a tabellán – igaz mindössze kétpontos a hátránya a listavezető Sivasporral szemben.

Jól érzi magát Isztambulban (MTI/EPA)

A spanyolokkal tavaly Európa-bajnok Luis Aragonés vezette isztambuliak – akik legutóbb történetük legnagyobb sikerét érték el a Bajnokok Ligája-negyeddöntővel – a jelenlegi idényben már a BL-csoportkör végén kiestek.

A tavalyi BL-menetelésben, amit csak a későbbi döntős Chelsea állított meg, óriási szerepe volt Roberto Carlos honfitársának, a csapatkapitány Alexnek. A Cruzeirótól 2004-ben érkező középpályás legalább 2011-ig marad a klubnál.

Címkék: foci