Jég és fagy mindenütt – az olvasók szenzációs fotói

A napok óta repkedő -10 és -15 fok körüli fagyok, és a korábbi havazások igencsak megmozgatták az FN Tudósítókat. Ki Dobogókőn, ki a Balatonnál, ki a fővárosban, ki pedig egy vas megyei faluban kapta lencsevégre a kemény téli napok szépségeit. Képes összeállítás az FN Tudósítók fotóiból.

Az FN Tudósító (bahiablue) Budapest közelében, Dobogókőn fotózta a havas csodavilágot. “A kislányom szerint olyan ez, mintha a tél menyasszonyi ruhába öltöztetné a fákat” – írta képriportjában.

Nézegesse az FN Tudósító (bahiablue) fotóit!

Érdekes jégképződményeket kapott lencsevégre egy vas megyei kis falu szélén az FN Tudósító (melcsi).

Nézegessen érdekes jégképződményeket – melcsi fotói

Az FN Tudósító (gyurkoi) az egy évvel ezelőtti pécsi tél szépségeit osztotta meg az olvasókkal.

Nézessen havas képeket gyurkoitól!

A befagyott Balatont kapta lencsevégre FN tudósítónk (czet) január első napjaiban. A Balaton-parti tél gyönyörű látványát Fonyódról csodálta meg….

A fonyódi tél – az FN Tudósító (czet) képriport!

míg az FN Tudósító (bozsogf) a befagyott Velencei-tóról és az agárdi strandon korcsolyázókról készült fotóit osztotta meg velünk.

Az agárdi tél képekben – fotó: FN Tudósító/bozsogf

Az FN Tudósító (hujoco) Bükkszentkereszten fotózta a hóval borított tájat újévkor.

Nézegesse hujoco fotóit a bükki havazásról!

Az egyik állandó FN Tudósítónk (Balta Attila) pedig a főváros több pontján kiállított jégszobrokat kapta lencsevégre. A zöldtárca ugyanis egy klímavédelmi akció keretében a kihalással fenyegetett állatok méteres jégszobrait állította ki a város forgalmas pontjain takarékossági üzenetekkel együtt.

Nézegessen jégállatokat! – fotó: FN Tudósító/Balta Attila

Címkék: zöld