Hajnal volt a Dortmund legjobbja

Hajnal Tamást választották meg novemberben a Borussia Dortmund legjobbjának a csapat szurkolói. A magyar játékos tíz szavazattal előzte meg Neven Suboticot.

A magyar válogatott játékos a jelenleg hatodik helyen álló Borussia Dortmund öt novemberi bajnokijából négyen szerepelt, és ezeken két gólt lőtt, valamint négy góltérő átadása is volt.

A hónap legjobbjára 2351 szavazat érkezett, Hajnal Tamás 823-mal diadalmaskodott, mindössze tíz vokssal előzte meg a második helyen végzett Neven Suboticot, és nem sokkal lemaradva a harmadik a kapus Roman Weidenfeller lett.

A Dortmund honlapja meg is jegyezte, a szavazás történetében korábban még soha nem volt ilyen kiélezett a verseny.

November legjobbja (bvb.de)

„Nagyon boldog vagyok, hogy rám voksoltak a legtöbben” – mondta a 27 esztendős középpályás, aki – mint azt a BVB weboldala is megemlíti – a sportújságírók szavazata alapján az év játékosa lett Magyarországon, ő kapta a honi Aranylabdát.

A Borussia Dortmund szurkolói a mostani szezonban korábban Neven Suboticnak (augusztus), Alexander Freinek (szeptember) és Jakub Blaszczykowskinak (október) „szavazták meg” a hónap legjobb labdarúgója címet.

Címkék: foci