Elmarad Vince Neil budapesti koncertje

Lemondta európai turnéját, így Budapesten sem lép fel jövő csütörtökön Vince Neil, a Mötley Crüe metálbanda énekese - közölte Nyilas Kriszta, az esemény sajtófőnöke.

Beszámolt arról, hogy a meglehetősen öntörvényű zenész menedzsmentjétől a napokban érkezett meg a koncert hivatalos lemondása. A magyar szervezők úgy tudják, Vince Neil spanyolországi koncertjei körül adódtak problémák, ezért az egész európai turnét törölték.

Nyilas Kriszta elmondta: a szervezőket több millió forintos kár érte, a koncertre szóló jegyeket 30 napon belül visszaváltják.
Hozzátette: Vince Neilnél nem egyedi eset a koncertlemondás, Londonban tudomása szerint negyedik alkalommal hiúsul meg az amerikai metálénekes fellépése.

A sajtófőnök megjegyezte, hogy a mostani európai sorozat előtt az énekes menedzsmentje már lemondott egy, a kontinensre tervezett 40 állomásos turnét, ezt azonban még időben, a jegyárusítás megkezdése előtt tették. Vince Neil a Petőfi Csarnok színpadán a Slaughter két tagjával, Jeff Blanóval és Dana Strummal, valamint Zoltan Chaney-vel lépett volna fel december 11-én.

Címkék: kultúra