Drogba nem megy sehova

A Chelsea ügyvezető igazgatója leszögezte, hogy a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben nem szerződik sehova Didier Drogba. Peter Kenyon arról is beszélt, hogy a klub nem tervez erősítéseket a januári átigazolási időszakban.

Didier Drogba a napokban találkozott az Internazionale képviselőivel. A megbeszélésekről nem szivárgott ki semmilyen hír, de az közismert tény, hogy Jose Mourinho mindenképpen szeretné Milánóba csábítani az elefántcsontparti játékost. Elmondása szerint már csak az atletikus támadó kell ahhoz, hogy felépítse megálmodott csapatát.

A portugál szakember három támadójától is megszabadult volna Drogbáért, de meghiúsulni látszik a tranzakció. A Chelsea ügyvezetője, Peter Kenyon bejelentette, hogy egyáltalán nem foglalkoztatják a találkozóval kapcsolatos pletykák, Drogba ugyanis marad. „18 hónapig még érvényes szerződése van a Chelsea-vel. Sehova nem fog menni januárban” – nyilatkozta a BBC-nek a klubvezető.

Drogbát a csatársorban remekül helyettesíti Anelka (MTI/EPA)

„Nem tudom, hogy igazak-e a sajtóban megjelent hírek, de a klubon is múlik, hogy elengedi-e a játékosait. Drogba a csapat egyik alapembere, szeretnénk ha újra el kezdene gólokat lőni” – mondta Kenyon. Drogbának van némi lemaradása ezen a téren, hiszen a sérülései miatt idén még egyetlen egyszer sem talált be a Premier League-ben.

Az interjúban az ügyvezető arról is beszélt, hogy a klub nem fog játékosokat igazolni januárban. „Nem szokásunk. A nemzetközi kupákban érdekelt kiszemeltjeinket szezon közben szinte lehetetlenség megszerezni.”

Címkék: foci