Csúcsfogyasztó: egyre több olimpiai relikvia

2003 óta nem apad, sőt nő az olimpiai ajándéktárgyak száma, mérete, színe, stílusa. Nemcsak Peking ég olimpiai lázban, az üzleti lehetőség még mindig óriási az eseményben. Nézze meg az újabb olimpiai relikviákat!

Korábban a Csúcsfogyasztóban:

Földön kívüli anyahajó a sivatagban
Olimpialázban a cégek
Ferrari a zsebben

Ahogy a 2008-as olimpia halad, egyre nő azon szuvenírok és ajándéktárgyak száma, melyek az olimpiát használják témának, az olimpiai sportokból, logókból, hivatalos maszkott figurából merítenek. Elég egy internetes keresőbe beütni, hogy „2008 olimpics souvenir”, és máris dőlnek a különféle ajándéktárgyakkal foglalkozó oldalak.

A jelenség korántsem új, hiszen 2003-ban, amikor megjelent a pekingi olimpia logója, az ezzel a logóval ellátott pólók és ajándéktárgyak egy nap alatt elfogytak Kínában. Akkor hivatalosan öt fővárosi üzletben lehetett ilyen tárgyakat értékesíteni, mostanra a üzletek és az ezzel foglalkozó online üzletek száma is megnőtt. A felhozatal napról napra változik, a Csúcsfogyasztó már korábban beszámolt arról, hogy milyen ajándéktárgyak vannak. Most újabb merítést tettünk az olimpiai relikviák nagy tavában, hálónkra ezúttal is fennakadt pár érdekesség: nézze meg képgalériánkat!

Nézze meg milyen relikviák vannak!

Javasoljon Ön is témát a Csúcsfogyasztóba!

Címkék: csúcsfogyasztó