Détári lett a Siófok vezetőedzője

Détári Lajos visszatér a magyar élvonalba, ezúttal a Siófok labdarúgócsapatánál próbál szerencsét. A 45 éves szakvezető megbízatása 2010. június 30-ig szól.

Az egykori világválogatott labdarúgó – aki Romániában, Vietnámban és Görögországban is volt edző, illetőleg Bozsik Péter segítőjeként a magyar válogatott mellett is dolgozott – a magyar élvonalban korábban a Honvédot, a Haladást és a Nyíregyházát, legutóbb pedig a Sopront irányította, de egyik csapatnál sem töltött el egy teljes szezont. Sopronban furcsa körülmények közepette szeptemberben menesztették.

Siófokon bizonyíthat (MTI)

Siófokon hosszú távon számolnak vele, két évre szerződtették, a kontraktusa 2010. június 30-ig szól. A korábbi trénerrel, az olasz Aldo Dolcettivel a múlt szerdán közös megegyezéssel bontott szerződést a Balaton parti klub, amely az előző szezonban a 14. helyen zárt a labdarúgó Soproni Ligában.

Kazahsztánban kezd a honvéd

A kazah Zsetiszu otthonában játssza első mérkőzését a Budapest Honvéd az Intertotó-kupa első fordulójában. A kispestiek először június 22-én, magyar idő szerint 14:30 órakor lépnek pályára – derül ki a csapat honlapjáról. A visszavágót június 28-án, 19 órakor rendezik. (MTI)

Címkék: foci