Másfél évre eltilthatják Adrianót

Az Internazionale brazil támadója, aki jelenleg kölcsönben a Sao Paolo együttesében szerepel, hosszú eltiltást kaphat, miután a Santos elleni mérkőzésen lezavarta a bíró a pályáról.

A 25 éves Adriano a 2007/2008-as szezonban csak elvétve szerepelt az olasz bajnok keretében, ráadásul a trénerrel is megromlott a viszonya. Az apja halála óta látványosan összeomló és elhízó játékosnak nemrég engedélyezték a vezetők, hogy a Sao Paulo együttesében lendüljön ismét formába.

Adriano az elmúlt hetekben rendszeresen szerepelt a csapatban. A legutóbbi, Santos elleni mérkőzésen azonnal piros lapot kapott, miután a jelentések szerint lefejelte az ellenfél egyik játékosát

A jövő héten döntenek arról, hogy mennyi időre űzik a lelátóra a brazil támadót. Hárommeccses eltiltásra számíthat, de akár 18 hónapot is kaphat Adriano. Ez persze csak a brazil körzeti bajnokságra lenne érvényes, és bármilyen más kiírásban pályára léphetne.

Adriano az eset után magyarázkodni próbált. „Nem tudom a bíró mit látott. A Santos játékosa az az arcom előtt hadonászott, én csak azt kérdeztem tőle, hogy ezt miért csinálja” – intézte el az ügyet egy vállrándítással a brazil. Az edzője azonban nem volt ilyen elnéző. „Hibázott Adriano, tudja nagyon jól, hogy ilyesmi nem való a pályára” – nyilatkozta Muric Ramalho.

Döntse el Ön, hogy ér e eltiltást az eset!

Címkék: foci