FTC: McCabe újra indul

Mind a 13 meghívott pályázó átvette az Üllői úti FTC-ingatlan értékesítésére hatodik alkalommal kiírt pályázat írásos anyagát, köztük a legutóbb jelentkező Kevin McCabe. A Sheffield United tulajdonosa már jelezte, ő ismét indul.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) szóvivője arról tájékoztatott, hogy péntekig valamennyi meghívott átvette a dokumentációt, ugyanakkor arról számolt be, hogy egyelőre – vélhetően az idő rövidsége miatt – hivatalosan még senki nem jelentkezett.

Száraz Gábor jelezte, hogy az írásos pályázat már olvasható az MNV honlapján.
Az MNV szóvívője elmondta, hogy az eredetileg 2008 február 13-ára kiírt leadási határidőt 2008 február 9-ére, azaz a törvény által engedélyezett legkorábbi napra kívánják előrehozni.
Ennek jelenleg vizsgálják a jogi lehetőségeit.

Rieb György, az FTC elnöke vasárnap arról számolt be a klub honlapján, hogy McCabe ismét pályázik.
“Mondhatom úgyis, hivatalos információ, hogy Kevin McCabe cége részt kíván venni a következő pályázaton is. Ezt ő maga jelentette be” – mondta Rieb, aki jelenleg több ferencvárosi vezető társaságában Sheffieldben tartózkodik és hétfő este érkezik vissza Magyarországra.

Kevin McCabe és Rieb György (ftc.hu)

A mostani, zártkörű pályázatra azok a cégek kaptak meghívást péntekig, amelyek az eddigi öt alkalommal már pályáztak vagy kaptak meghívót. A kiírásban újdonságként szerepel, hogy a vevőnek sportszakmai koncepciót kell benyújtania, valamint garanciát kell vállalnia arra, hogy 25 évig használati lehetőséget biztosít az FTC szakosztályai részére.

Sikeres pályázat esetén eredményhirdetés február végére várható.

Címkék: foci