Madár áprilisban száll ringbe

Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka előreláthatóan csak április végén fog kötelek közé lépni, ám a következő meccsének részletei még nem ismertek.

Kapcsolódó linkek


profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu

A világbajnoki övét már kilencszer megvédő klasszis a mérkőzéseit közvetítő RTL Klub reggeli műsorában volt vendég, s két rövid mondat erejéig pályafutása is szóba került.

A 33 éves bokszoló elmondta, hogy az elmúlt héten már elkezdte az edzéseket, de egy influenza-jellegű megbetegedés miatt újabb pihenőre kényszerült, és csak néhány nap múlva folytatja. Erdei hozzátette, hogy nem konkrét edzésterv alapján végzi a tréningeket, csak önszorgalomból gyakorol, nem titkoltan azért is, mert néhány kilót felszedett karácsonykor.


Áprilisban bokszol újra (MTI)


A következő fellépésével kapcsolatban Erdei Zsolt beszámolt arról, hogy várhatóan csak április végén hívják legközelebb szorítóba, ugyanakkor többet nem tudott mondani. Így nem tudhatjuk még, hogy létrejön-e a promótere által ígért „nagy mérkőzés”, vagy „csak” egy újabb címvédő összecsapáson bizonyíthat legközelebb.

Mint ismeretes, „Madár” 2007. november 24-én bokszolt utoljára, amikor Tito Mendozát győzte le pontozással. A drezdai mérkőzésen kilencedszer védte meg 2004-ben megszerzett világbajnoki övét.

Címkék: küzdősport