Rajkai Adrián nyerte az UBO övét

Kilenc éve nem szerzett magyar profi ökölvívó nemzetközi címet nehézsúlyban, ezt az ínséges sorozatot törte meg Rajkai Adrián, aki az UBO bajnoki övét csatolhatta a derekára.

Kapcsolódó linkek


profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu


Persze a magyar siker garantálva volt, hiszen a szlovákiai Galántán rendezett gálán Rajkai ellenfele szintén magyar, Schmell Attila volt.

Schmell a kezdő gongszó pillanatától gyilkos iramot diktált, az ütészáport Rajkai kettős fedezék mögött megbújva vészelte át.

Ahogy Schmell kiütötte magát, akkor Rajkai pillanatai következtek, és ő jóval pontosabban ütött, de a tiszta találatai sem rendítették meg a nagy szívvel küzdő riválist. Rajkai a második menettől többet ütött, volt több adok-kapok is, de fejetlenül nem nyílhatott ki, mivel ellenfele képes volt visszatámadni – egészen a negyedik menet hajrájáig…

A felvonás közepén Rajkai egy jobbhoroggal leütötte ellenfelét, majd a folytatásban a fölénye akkora lett, hogy TKO-val véget is ért a mérkőzést. Rajkai (15-6-0) ezzel a sikerrel megszerezte az UBO nehézsúlyú bajnoki címét.

Címkék: küzdősport