A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Hogyan vásároljunk tipikus karácsonyi hozzávalókat? Mire kell odafigyelni? Mikor jó a hal, hús, káposzta? Ezekre a kérdésekre válaszol és hasznos tippeket ad Vipler György séf, akivel együtt jártuk be a Központi Vásárcsarnokot.
A FigyelőNet arra kérte az A38 hajó és étterem konyhafőnökét, Vipler Györgyöt, hogy tipikus karácsonyi ételek alapanyag beszerzésénél legyen segítségünkre.
A séf úr hasznos tippekkel látott el minket: kiderült, hogy mire kell odafigyelni hal, sertéshús, káposzta vásárlásakor, még a szarvasgomba árusoknál is időztünk kicsit. Karácsonyi bevásárlási kiskáté a séffel. Nézze meg videónkat!