Ketten pályáznak a Fradi-pályára

Hivatalossá vált, hogy ketten pályáztak az FTC hat plusz két hektáros Üllői úti ingatlanjának értékesítésére – olvasható a Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) hivatalos közleményében.

A KVI vezérigazgatója, Zelles Sándor az MTI-t korábban arról tájékoztatta, hogy a Magyar Állam tulajdonában és a Sportfolió Kht. vagyonkezelésében álló 6 plusz két 2 hektár területű sporttelep – közismert nevén Fradi-pálya – értékesítésére kiírt nyilvános pályázatban meghatározott 400 millió forintos ajánlati biztosítékot két pályázó fizette be.

A 100 százalék Fradi című hetilap szerint a Kevin McCabe fémjelezte üzleti csoport és egy lengyel cég tette le az ajánlattételi biztosítékot.

McCabe, az angol Sheffield United labdarúgócsapatának tulajdonosa korábban jelezte: sikeres pályázat esetén akár 30 millió eurót is hajlandó lenne befektetni a ferencvárosi futballklubba.

A KVI ötödik alkalommal írt ki pályázatot az FTC budapesti, Üllői úti ingatlan-együttesének értékesítésére. Az ajánlatok értékelése folyamatban van, a pályázat eredményességéről a KVI később tájékoztat.

Címkék: foci