Távozik egy Arsenal-sztár

Megunta hogy állandóan a kispadon ül a Chelseatől nyáron leigazolt Lassana Diarra. A francia válogatott középpályásért egyelőre nem jelentkezett be senki, de decemberben biztosan távozik.

A gall nemzeti tizenegyben rendszeresen a kezdőben szerepel Lassana Diarra, de az Arsenalban alig kap játéklehetőséget. A 22 éves játékos augusztusban érkezett a Chelseatől, de Arsene Wengernél nem számít alapembernek. „December közepén járunk, és én eldöntöttem, nem maradok az Arsenalnál. Azt hiszem az edzőnek nincsen rám szüksége” – nyilatkozta a L’Equipe-nek a futballista.

„Nem értem, hogy miért nem kapok lehetőséget, a válogatottban többször szerepelek mint a klubomban” – panaszkodott Diarra. „Amikor leszerződtem, azt ígérték nekem, hogy rendszeresen játszani fogok. A szezon kezdete óta azonban csak kevésbé fontos meccseken küldtek pályára, és az igazat megvallva ezt már nagyon unom.”

„Semmi bajom nincsen Arsene Wengerrel, nem fogom kritizálni vagy bírálni a munkáját. Nem az a típus vagyok, aki problémákat okoz. Azért igazoltam az Arsenalhoz, mert elhitették velem, hogy játszani fogok. De sajnos nem ez a helyzet” – mondta Diarra.

A defenzív középpályásnak 2012-ig van szerződése az Ágyúsokkal. A nyáron közel 3 millió eurót fizetett a klub a Chelseanek.

Címkék: foci