Az Inter nem akarja Mourinhót

Talán nem véletlen, hogy Jose Mourinho, a Chelsea volt edzője megszakította a tárgyalásit az angol szövetséggel: a hírek szerint a portugál az Inter csapatának vezetőjével tárgyalt. A milánói klub azonban azonnal cáfolta ezt az értesülést.

Kapcsolódó linkek


olaszfoci.lap.hu
sport.lap.hu



Hétfő este kiderült, Jose Mourinho nem lesz angol kapitány. A portugál edző a szövetség vezetőivel folytatott beszélgetés után, és hosszas töprengést követően hozta meg ezt a döntését. A Chelsea egykori vezetőedzője korábban nem győzte hangsúlyozni, elsősorban klubedzőként képzeli el a jövőjét, hozzátéve, hogy szívesen dolgozna Olaszországban.

Az itáliai sajtó szerint erre van is esélye, mindezt alátámasztja a La Gazzetta dello Sport híre, miszerint Mourinho a napokban találkozott és tárgyalt az Inter elnökével, Massimo Morattival. Az Inter azonban sietve cáfolta az értesülést. „Ez teljesen fals hír, mely nagyon ártalmas a klubra” – jelent meg az olasz bajnok milánóiak weboldalán. És maga Moratti is fontosnak tartotta leszögezni, hogy nem találkozott a portugál szakvezetővel.

Roberto Mancini edző leváltását persze jelenleg semmi sem indokolja: csapat veretlenül vezeti az olasz bajnokságot, s a BL-ben is bejutott már a legjobb 16 közé.

Címkék: foci