Százötvenezren látták Leonardo debreceni kiállítását

Gyermekgyógyászatban dolgozók nyerték a MODEM Leonardo-kiállításán a jubileumi vendégnek járó jutalma – derült ki az intézmény közleményéből.

Ötcsillagos szállodában tölthet egy hétvégét Bodnár János és felesége, a miskolci, leukémiás gyermekeket kezelő központ két munkatársa, miután szombat délelőtt átlépték Az igazi da Vinci című kiállítás küszöbét százötvenezredikként.


Kósa Lajos átadja a nyereményt (Fotó:Nagy Gábor)



Kósa Lajos, Debrecen polgármestere és Gulyás Gábor, a MODEM igazgatója köszöntötték a házaspárt, és átadták a – nemrég az ország legjobb ötcsillagos szállodájának választott – Boscolo Hotel Budapest New York Palace-ba szóló utalványt a MODEM ajándékcsomagjával együtt. Ez utóbbiban a főnyeremény mellett értékes katalógusokat találhattak a nyertesek, azon túl a Leonardo-kiállítás DVD-jét és egy palack Leonardo furmintot – a tokaji Szepsy pincészet borkülönlegességeinek egyikét azok közül, amiket kifejezetten a da Vinci-kiállításra palackoztak korlátozott számban.

Bodnár Jánosné és férje egy negyvenfős csoport tagjaként érkezett a Leonardo-tárlatra. Az utazást a leukémiából felépülőfélben lévő kisgyermekeknek és kísérőiknek szervezte a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány. A MODEM különlegesen kedvezményes jegyekkel járult hozzá, hogy élményekkel gyarapodjanak a gyógyuló gyerekek. A csoport látogatása a művészeti központ A kultúra mindenkié elnevezésű programjának keretében valósult meg. A kiállítás még egy hétig, december 2-ig látható Debrecenben.

Címkék: Magazin