Egy NB I-es párharc a kupában

Elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének párosításait. A legjobb nyolc között csak egy élvonalbeli párharca kerül sor: az FC Fehérvár a DVSC-vel csap össze.

Kapcsolódó linkek

magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A negyeddöntő programjában csak egy „színtiszta” élvonalbeli párharc szerepel: a háromszoros bajnok Debrecen a Fehérvárral csap össze a legjobb négy közé jutásért.

A két csapat hétfőn találkozott a Soproni Ligában, bár gól nélküli döntetlen született, a fehérváriak álltak közelebb a győzelemhez, egy szabályos gólt el is vett tőlük a játékvezető.

A Loki a Kaposvölgye lelépésével (összesítésben 11-4) került a negyeddöntőbe, míg az FC Fehérvár a Győrt búcsúztatta 1-1-gyel és 3-2-vel. A címvédő, egyben bajnoki listavezető Honvéd a Diósgyőrt kiverő Kazincbarcikával találkozik, míg a Kaposvár a Nyíregyházát elintéző Gyimrótot, a Vasas pedig az Integrált kapta ellenfélül.


A címvédõ Honvéd a Kazincbarcikával meccsel (MTI)



Magyar Kupa, negyeddöntő:
Kazincbarcika (II.)-Honvéd, március 19., 15:00
Integrál-DAC (II.)-Vasas, március 19., 17:00
FC Fehérvár-DVSC, március 19., 18:00
Gyirmót (II.)-Kaposvár, március 19., 19:00
A visszavágókra március 26-án kerül sor.

Fegyelmi határozatok

Az MLSZ fegyelmi bizottsága pénteken döntött a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóihoz kapcsolódó ügyekben: Márkus Pétert (Putnok) három, Dragóner Attilát (Ferencváros), Szilágyi Norbertet (Nyíregyháza) és Torma Attilát (Szekszárd) két-két, míg Fehér Zoltánt (Sopron) egy MK-mérkőzésről tiltotta el, míg színes lapok miatt a Diósgyőrt 24, a Nyíregyházát pedig 36 ezer forint befizetésére kötelezte.



—-Tavaszi Ligakupa—-

A tavaszi kiírás csoportbeosztása.

A csoport:
Sopron
Győrbr
Tatabánya
Zalaegerszeg

B csoport:
Siófok
Fehérvár
Kaposvár
Paks

C csoport:
REAC
Debrecen
Nyíregyháza
Honvéd

D csoport:
Diósgyőr
MTK
Újpest
Vasas

Címkék: foci