Gera egyelőre nem hosszabbít

A West Bromwich meg szeretné hosszabbítani Gera Zoltán szerződését, ám a játékos - mint a sportnapilapnak adott interjújában elmondta - kivár, mert nem érzi a bizalmat.

Kapcsolódó linkek

angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Gera a Nemzeti Sportnak elárulta, többször egyeztetett az angol másodosztályban szereplő klub vezetőivel, de nem írta alá új szerződését. Vívódik. A problémát az okozza, hogy noha jól kezdte a szezont, az utóbbi időben kikerült a csapatból, nem is érti, miért.

„Hajlottam a megállapodásra, hiszen nagy esély van rá, hogy a klub ismét feljut a Premier League-be, de aztán váratlanul kikerültem a csapatból” – mondta Gera.

„Sokat gondolkodtam, és nem tudom mással magyarázni a történteket, minthogy nem számolnak velem igazán. Ilyen érzésekkel viszont hiba lenne aláírni az új szerződést” – tette hozzá.


Gera Zoltán bizonytalan a jövõjét illetõen (MTI/EPA)



A támadó elsősorban attól teszi függővé a jövőjét, a hosszabbítást, hogy mennyi játéklehetőséget kap: „Játszani szeretek. Az nem tesz boldoggá, hogy előnyös a szerződésem, hogy sok pénzt keresek, de a hétközi edzéseken hiába izzadok, mert a hétvégén úgyis csak a kispadon ülök. Nem vagyok megelégedve a jelenlegi helyzetemmel.”

Gera a jó rajt után az utóbbi hat fordulóban csak egyszer volt kezdő, s ez azért érthetetlen, mert Tony Mowbray menedzser még a BBC interenetes oldalán is úgy nyilatkozott: ragaszkodik a játékoshoz, s sokra tartja. A magyar válogatott csapatkapitánya szerint ez bizony tiszta „patthelyzet”. Gera 2004 óta jászik a birminghami klubban.

Címkék: foci