Beckham a másodosztályú Ipswichben?

Könnyen elképzelhető, hogy az amerikai profiliga rájátszásáról a Los Angeles Galaxyval együtt lemaradt David Beckham hamarosan az angol másodosztályú Ipswichnél áll edzésbe.

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu


Az angol másodosztályban szereplő Ipswich edzéslehetőséget kínált fel a Major League Soccer (MLS) rájátszásáról lemaradt David Beckhamnek. Az angol középpályás mindössze 360 percet játszott a Los Galaxyban, s miután csapata nem jutott be a playoffba, így jócskán van ideje arra, hogy visszanyerje régi formáját boka és térdsérülése után.

A 32 éves klasszis a Galaxy bukását követően el is mondta, szabadságát nem pihenéssel, sokkal inkább edzéssel fogja majd tölteni.


A MLS szünetében Angliában készülhet (Getty)



Az Ipswich invitálása kapóra is jöhet neki, hiszen azon túl, hogy a csapat Portman Road-i bázisa az angliai lakóhelye vonzáskörzetében van, a gárdát az a Jim Magilton gardírozza, aki korábban csapattársa volt a Galaxy edzőjének, Frank Yallopnak. „Szívesen segítünk neki, sőt nagyon szeretnénk, ha a csapatunkkal készülne. Jelenléte nagy lökést adna a labdarúgóinknak. Hamarosan beszélek vele, és kérni fogom, hogy tréningezzen velünk, persze azt se bánnám, ha beszállna néhány találkozóra, de ez aligha lehetséges” – nyilatkozta Magilton, az angol másodosztályban jelenleg 11. Ipswich menedzsere.

Címkék: foci