Bayern: Kahn már edz, de többen kidőltek

Három héttel a könyökműtétjét követően újra edzésbe állt Oliver Kahn, a német éllovas Bayern München veterán kapusa, viszont több kulcsjátékos is sérüléssel vagy betegséggel küszködik az UEFA-kupa-találkozóra készülő együttesben.

Kapcsolódó linkek


nemetfoci.lap.hu
sport.lap.hu


Az utolsó szezonját taposó Oliver Kahn készül a visszatérésre. A Bundesliga-éllovas Bayern München 38 éves hálóőre három héttel a könyökműtétjét követően újra edzésre jelentkezett, ám arról egyelőre nincsen hír, hogy mikor térhet vissza a pályára.

Kahn a szezonban eddig hét bajnokin, egy UEFA-kupa-, illetve egy Német Kupa-találkozón védte a Bayern München kapuját, méghozzá jól, hiszen csak hat gólt kapott. Igaz, helyettesére, az U21-es válogatott Michael Rensingre sem lehet panasz.

A csütörtöki Crvena Zvezda elleni UEFA-kupa-mérkőzésen Kahn még aligha léphet pályára, s mellette több kulcsember játéka kérdéses.

A francia Franck Ribéry a térdét, a belga Daniel van Buyten pedig a combját fájlalja, míg az argentin Martin Demichelis influenzával bajlódik. Lucio állapota viszont sokat javult, a gyomorontáson túljutó brazil középső védő minden bizonnyal szerepet kap Belgrádban.

Címkék: foci