NB II: Kecskeméten kiütötték a Ferencvárost

Jókora vereségbe szaladt bele a Kecskeméten vendégeskedő Ferencváros. A labdarúgó NB II. Keleti csoportjának 10. fordulójában a hazaiak 4-0-ra elpáholták a budapestieket.

Kapcsolódó linkek


magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A stílusosabban és emellett gólratörően futballozó kecskemétiek közül a két gólja mellett Kormos találatánál is segédkező kameruni Yannick alkotott nagyot.

A gólszerzéssel csupán kósza távoli lövésekkel próbálkozó Ferencváros a 63. perctől Vincze Ottó második sárgalapja miatt emberhátrányban játszott – igaz, sorsa már jóval korábban megpecsételődött.

Csank János csapatának így nem sikerült törleszteni a tavalyi Üllői úti botlásért – a kecskemétiek elleni akkori baki végül a feljutásába került az addig remeklő Ferencvárosnak. Idén már a Kecskemét a listavezető.

NB II, Keleti csoport

10. forduló:
Kecskemét-Ferencváros 4-0 (2-0)
Kecskemét, 4 000 néző. Vezette: Bede
Gól: Kormos (28.), Yannick (45., 61.), Kopunovics (78.)
Kiállítva: Vincze O. (63.)
Kecskemét: Tóth Z. – Koszó, Gyagya, Lovrics, Farkas – Csordás, Némedi, Balázs (Kopunovics, 56.), Szavics – Kormos (Ábel ,75.), Yannick (Szabó T., 84.).
Ferencváros: Zarzycki – Vasas, Dragóner, Mátyus, Vincze O. – Kulcsár (Nagy S., 38.), Lazics, Lipcsei, Deme – Ndjodo, Bartha (Fitos, 65.).

Címkék: foci