Real: nem téma Villa szerződtetése

A minap bejárta a világot a hír, hogy a bajnok Real Madrid a legközelebbi átigazolási időszakban meg akarja vásárolni David Villát, a Valencia gólzsákját, David Villát. A fővárosi klub cáfol.

Kapcsolódó linkek


spanyolfoci.lap.hu
sport.lap.hu


A Realhoz közel álló Marca című madridi lap – állítólag a klubelnök Ramon Calderón által elmondottakra hivatkozva – szerdán azt írta, hogy a spanyol bajnok meg akarja vásárolni a Valencia és hispán válogatott gólzsákját, David Villát. A hír gyorsan bejárta a világot, ugyanakkor a fővárosi klub csütörtök este közleményben cáfolta mindezt. „Jelenleg nem téma Villa szerződtetése, ezért a klub nem kereste meg sem őt, sem az ügynökeit” – olvasható a Real Madrid közleményében.

Jose Luis Tamargo, a csatár menedzsere ezzel összhangban azt nyilatkozta, hogy „a Real részéről nem érkezett megkeresés”.

David Villával persze nem járna rosszul a Real, hiszen Spanyolország elsőszámú csatáráról van szó. A 2005-ben 12 millió euróért a Zaragozától szerződtetett játékos az utóbbi két szezonban 40 gólt szerzett, az idén a bajnokságban és a Bajnokok Lligájában egyaránt kétszer volt eredményes.

A 25 esztendős támadó egyébként jelenleg sérült, ezért kihagyja a spanyolok szombaton esedékes Dánia elleni Eb-selejtezőjét.

Címkék: foci