Magyarországra látogatnak a streetball királyai

Az Egyesült Államokat rendszeresen végig turnézó AND1 nevű csapat október 7-én látogat el a Papp László Sportarénába. A tengerentúli kosarasok mellett a hazai élvonal is megmutatja magát.

Az amerikai vendégek megmérkőznek a helyi válogatottal, és bárkinek lehetősége lesz arra, hogy összemérje tudását a labdazsonglőrökkel. A jelentkezők közül az október 6-án megrendezésre kerülő streetball versenyen a tengerentúli játékosok választják ki azokat, akik egy nappal később is pályára léphetnek.

Az október 7-i Mixtape Tour eseményen az And1 csapattal megmérkőzik a magyar ismert személyiségekből álló csapat is. A csapat tagjai: Szekeres Nóra, Gáspár Laci, Szebeni István, Pachmann Péter, Azurák Csaba, Szujó Zoltán, Qka Mc.




A mérkőzés alatt Magyarország legjobb hip-hop lemezlovasai – DJ KoolKasko és DJ Györemix! -, speciálisan az eseményre összeállított élő zenei mixekkel adják meg az alaphangulatot. A közönség verbális szórakoztatásáról a nagyszájú amerikai MC, Duke Tango és az Animal Cannibals tagjai gondoskodnak.

A jegyek már 3500 Ft-ért kaphatók. Az est bevételének egy része jótékonysági célokat szolgál.

Címkék: Csapatsport