Soproni Liga: Gellei dirigál Pakson

Gellei Imre lett a Soproni Ligában szereplő Paksi FC vezetőedzője. Az 57 éves szakemberrel másfél éves szerződést kötött a paksi klub.

Kapcsolódó linkek

magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A legutóbb a Ferencvárosnál dolgozó egykori szövetségi kapitány Lengyel Ferencet váltja a paski kispadon. Lengyel korábban azt vállalta, hogy előbb két mérkőzésen hat, majd újabb két találkozón három pontot szerez csapatával. Nos, az elmúlt négy fordulóra tervezett kilenc pont helyett csak hét jött össze – így a szakvezetőnek távoznia kellett.

Utódját, Gellei Imrét kedden mutatták be a paksi csapatnál. Az 57 esztendős szakember – aki másfél éves szerződést kötött új állomáshelyén – szombaton, hazai közönség előtt, az FC Fehérvár ellen debütálhat a bajnoki tabella 13. helyén álló Paksi FC kispadján.


Gellei Imrének kell felráznia a paksi csapatot (MTI)



A Gellei mellett dolgozó szakmai stáb összetétele egyébként nem változik, a másodedző Péter Norbert lesz, míg a kapusok felkészítéséért Heizler János felel.

A Paks az eddigi kilenc fordulóban hét pontot gyűjtött (otthon egy győzelem, három vereség; idegenben egy győzelem, egy döntetlen és három kudarc a mérlege, a gólkülönbsége pedig 13-20), és már a Magyar Kupától is elbúcsúzott, miután gól nélküli döntetlent játszott az alacsonyabb osztályú Ferencvárossal.

A Lengyel–Gellei csere volt a második edzőváltás az idei szezonban, korábban Tatabányára érkezett új tréner: Mészáros Ferencet Borbély László váltotta.

Címkék: foci