Waltner az Egyesült Arab Emírségekbe igazolt

Az Egyesült Arab Emírségekben folytatja pályafutását Waltner Róbert, a ZTE csatára, aki egyelőre egy évig lesz az ázsiai klub alkalmazottja.

Kapcsolódó cikkek

magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Waltner Róbert remek formában van, nyolc góllal vezeti a honi bajnokság góllövőlistáját, nem csoda, hogy más országból is felfigyeltek rá. A közelmúltban a norvég Tromsö szerződtette volna, az üzletből azonban végül semmi sem lett (állítólag a Tromsö korábbi játékosának, Szekeres Tamásnak negatív véleménye miatt), nem úgy az Al Dafra esetében.

Dézsi Attila, a Zalaegerszeg ügyvezetője jelentette be szerdán, hogy a csatár a meghiúsult norvég ajánlat után igent mondott az Al Dafra megkeresésére.

A 30. születésnapját csütörtökön ünneplő támadó egyelőre a szezon végéig, kölcsönbe igazol az arab klubhoz, amelynek – ha beváltja a hozzá fűzött reményeket – opciós joga van a megvételére.

A válogatott csatár, aki korábban az Újpestben, a Videotonban és a Vasasban is szerepelt az élvonalban, korábban már kipróbálhatta magát légiósként is, igaz, sem a ciprusi Famagusztában, sem az argentin Boca Juniorsban nem csinált karriert.

Címkék: foci