Gary Neville-t megviselte a hosszú kihagyás

A hat hónapja sérült Gary Neville rehabilitációja a finisbe érkezett, a Manchester United csapatkapitánya hamarosan visszatérhet a pályára. A játékos elárulta: megviselte a hosszú kihagyás.

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu


A 32 éves válogatott jobbhátvéd hat hónapja szerepel a maródiak listáján: március 17-én bokasérülést szenvedett, majd a nyári felkészülés során a combján sérült meg. Gary Neville bevallotta, nagyon kiborította a hosszú semmittevés, de ma már elszántan készül a visszatérésre. „A szeptember 15-én esedékes Everton elleni bajnoki találkozón valószínűleg még nem játszom, de nagyon remélem, hogy néhány héten belül már tényleg visszatérhetek a pályára” – hangzott az idősebb Neville optimista jóslata, majd ezt követően rátért passiójának részletezésére.


Gary Neville-nek elóbb a bokája, majd a combja sérült meg (BBC)



„Amikor márciusban megsérültem, azt gondoltam, hat-nyolc hét alatt simán meggyógyulok, de nem így történt. A csontból kitört egy darab, emiatt műteni kellett, és az operáció további három hónappal megtoldotta a gyógyulási időt. Aztán amikor felépültem, a combom sérült meg. Immáron fél éve vagyok harcképtelen, ilyen sokat még nem kellett kihagynom, csoda hát, hogy kiborított a semmittevés?! De most már túlvagyok rajta, és optimista vagyok, hiszen látom a fényt az alagút végén” – magyarázta a manchesteri kapitány.

Neville nemcsak a klubcsapatából, a válogatottból is hiányzik, ugyanakkor jelezte: az észtek és az oroszok elleni októberi Európa-bajnoki selejtezőkön a háromoroszlános mezt is magára ölti majd. Angliára addig is vár egy fontos mérkőzés, jelesül a szerdai Oroszország elleni londoni fellépés, amelyen Owen Hargreaves, valamint Frank Lampard sem játszhat sérülése miatt.

Címkék: foci