Koncertvideók: tömeg, áramszünet

Profin kezelte és végigugrálta a több percig tartó áramszünetet Manu Chao a Sziget nagyszínpadán, szerda este. A spanyol–francia zenészt és zenekarát az sem ejtette zavarba, hogy az első elsötétedést még egy követte. Előtte a Quimby adott különösen energikus produkciót a már akkor tomboló közönségnek. A sziget történetében először fordult elő, hogy főműsoridőben, áramszünet miatt koncert közben elsötétült a nagyszínpad. Nézze meg a FigyelőNeten, mi történt!

A Quimbyről megint kiderült, hogy tényleg a legjobb magyar koncertzenekar, számait kívülről fújja a tömeg. Szerdán különösen energikus produkciót nyomtak a tomboló közönségnek:





Ahogy Kiss Tibi fogalmazott, egy „rendkívül színpatikus zenekar” követte a Quimbyt, a Manu Chao. A Manu Chao-koncert kezdete után húsz perccel sötétségbe borult a színpad és környéke, és így is maradt több percig. Se fény, se hang. A zenekar azonban nem mozdult a színpadról, sőt: végigugrálta a sötét perceket, majd mintegy öt perc múlva úgy folytatta, mintha a dolog be lett volna tervezve. Ezt egy másik elsötétülés követte, az csak pár másodpercig tartott.




Olvassa el a FigyelőNet többi beszámolóját a Szigetről!

Címkék: Magazin