Materazzi kibékülne Zidane-nal

A tavalyi világbajnoki döntőben mellkason fejelt olasz Marco Materazzi békülni próbált az „elkövető" Zinedine Zidane-nal, ám a francia játékos nem hajlandó megbocsátani a 33 éves védőnek.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu


Erről Marco Materazzi, az olaszok világbajnok védője beszélt a Sport Bild című német magazinnak. Az Inter labdarúgója elmondta, személyesen kívánta rendezni a félreértéseket Zinedine Zidane-nal, ám a francia klasszis – aki a vb után visszavonult – a többszöri próbálkozás ellenére nemet mondott a találkozásra.

A két játékos a világbajnoki döntő hosszabbításában vitatkozott össze: az olasz állítólag sértegette Zidane családját, főleg nővérét, mire a francia nagy erővel mellkason fejelte őt, és ezért ki is állították.

„Sokan még mindig engem vádolnak az eset miatt. Én magamban már tisztáztam a dolgot, ám hogy mindezt végre elfelejtsem, Zidane-nal is találkozni akartam. Többször igyekeztem kapcsolatba kerülni vele, ám mindig lerázott. Ez az ő baja” – nyilatkozta Marco Materazzi, aki a történtek miatt kétmeccses eltiltást kapott, amely a válogatott mérkőzésekre vonatkozik.

„A labdarúgás egyik csúcsvezetője járta ki, hogy tiltsanak el, de nem mondom meg, ki az. Tényleg le akarom zárni ezt az ügyet” – jelentette ki.

Címkék: foci