Donadoni: Totti nem fog hiányozni

Roberto Donadoni, az olasz labdarúgó-válogatott szakvezetője nem esik kétségbe amiatt, hogy az itáliai futball legfényesebb csillaga, Francesco Totti végleg szögre akasztotta a címeres mezt.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu


A még csak 30 éves Francesco Totti – aki a vb-címvédő olasz nemzeti csapatban 58 mérkőzésen kilencszer volt eredményes – a közelmúltban jelentette be, hogy többet nem húzza magára a címeres mezt. Az ügyben most Roberto Donadoni kapitány is megszólalt, a nyilatkozata előtt annyit, a szakvezető nem hullajtott könnyeket Totti miatt…

„Hogyan veszíthettem volna el őt, amikor sohasem volt itt? Amióta én vagyok a kapitány, a játékos egyetlen egyszer sem volt velünk, tehát semmi sem változott a bejelentésével, hogy hivatalosan lemondta a válogatottságot. Totti ezzel lezárt egy fejezetet, az elhatározása több szót nem is érdemel” – mondta Donadoni, aki nem kívánt ennél részletesebben foglalkozni az AS Roma karmesterével, inkább Amaurira terelte a szót. A Palermo 27 éves brazil támadója ugyanis hamarosan olasz válogatott lehet, ha végre megkapja az itáliai állampolgárságot.

„Kedvelem őt, és kíváncsian várom, mire lesz képes a sérülése után” – mondta a világbajnok együttes szakvezetője, akinek a csapata legközelebb, azaz augusztus 22-én a magyar válogatottal játszik barátságos mérkőzést a Puskás Stadionban.

Címkék: foci