Rolling Stones-koncert: később lesz a kapunyitás

A hőség miatt később nyitják meg a Rolling Stones-koncert közönsége előtt pénteken a Puskás Ferenc Stadion kapuit - közölte Hegedűs László, az eseményt szervező Live Nation Hungary ügyvezetője csütörtökön az MTI-vel.

Hegedűs László elmondta: az együttes menedzsmentjének és a stadionban ügyeletet ellátó orvosoknak a kérésére és tanácsára döntöttek úgy, hogy a meghirdetett 15 óra helyett 17.30-ra halasztják a kapunyitást. Ezáltal elérhető lesz, hogy a küzdőtéren helyet foglaló rajongók a hőségben ne álljanak túl hosszú ideig a napon.


A koncert kezdési időpontja változatlan. A program 18 órakor gépzenével indul, 19 órakor lép színpadra a brit előzenekar, a The Charlatans együttes. A Rolling Stones előreláthatólag fél 9 körül kezdi koncertjét.



Épül a koncert díszlete. (fotó: MTI)


Azt már korábban közölték a szervezők, hogy a hőség miatt zacskós vizet és palackozott ásványvizet osztanak majd a Puskás Ferenc Stadionban, a színpad két oldalán pedig egy-egy gumicsövet helyeznek el szórófejjel, s igény szerint locsolják az elöl álló nézőket.


A Rolling Stones tagjai szerdán délután érkeztek meg Budapestre. Az együttes második alkalommal lép fel a magyar fővárosban, először 1995. augusztus 8-án játszottak itt. A mostani világturné 2005 augusztusában indult Bostonból. A tavalyi észak-amerikai szakasz után kezdődött a Budapestet is érintő Bigger Bang európai turné.

Címkék: Magazin