Megérkezett a Rolling Stones

A Rolling Stones együttes tagjai szerdán délután megérkeztek Budapestre - tájékoztatta Csergő Éva, a Live Nation Hungary (korábban Multimédia Concerts) sajtóreferense az MTI-t.

A zenekar tagjai a Ferihegyi repülőtérről nem sokkal 17 óra után, külön-külön autóban érkeztek a Four Seasons Hotel Gresham Palace-hoz – jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A Roosevelt téri szálloda elé nyolc-tíz autó gördült. Mick Jagger fekete, elsötétített ablakú Mercedesből szállt ki. A zenekart mintegy két tucat rajongó várta, noha a szervezők titokban tartották az együttes érkezésének idejét és szálláshelyét. Mick Jagger és a zenekar több más tagja aláírásokat osztogatott, majd biztonsági embereik kíséretével bevonultak a hotelbe.


Az együttes pénteken este a Puskás Ferenc Stadionban lép színpadra, előzenekara a The Charlatans nevű brit rockegyüttes lesz. A budapesti koncertre ötvenezer embert várnak a szervezők.

Az Rolling Stones második alkalommal lép fel Budapesten, először 1995. augusztus 8-án játszott a magyar fővárosban. A mostani világturné 2005 augusztusában indult Bostonból. A tavalyi észak-amerikai szakasz után kezdődött a Budapestet is érintő Bigger Bang európai turné.

Címkék: Magazin