FTC: visszatér a zürichi hős (videó)

Az NB II-es Ferencváros labdarúgócsapata egykori Fradi-játékosokkal igyekszik erősíteni: újra az Üllői útra igazolhat Vincze Ottó is, aki tagja volt a Bajnokok Ligájában szerepelt zöld-fehér együttesnek.

Kapcsolódó linkek

ftc.lap.hu
sport.lap.hu

A klub hivatalos honlapja arról számol be, hogy a legutóbb Győrben játszó (sérülése miatt az előző szezonban inkább csak szurkoló) Vincze Ottó péntektől az Üllői úton készül, és a szerződtetéséről néhány nap elteltével döntenek majd a vezetők és a szakmai stáb. A remek rúgótechnikával megáldott középpályást Angyalföldön is szívesen látták volna, csakhogy Vincze – a Ferencváros kedvéért, illetve arra hivatkozva, hogy nem tudná kellően segíteni a fiatal Vasast – nemet mondott az invitálásra.

Vincze Ottó 1986-tól 1990-ig, 1995-től 1996-ig, illetve 1997-től 1999-ig volt a Ferencváros labdarúgója. Tagja volt a BL-ben szerepelt csapatnak is, sőt, az élete meccsét is ebben a sorozatban játszotta: az ő gyönyörű góljainak (nézze meg videón itt és itt) is köszönhetően nyert a Fradi Zürichben, a svájci Grasshoppers vendégeként. Vincze mellett Mátyus János is visszatérhet az Üllői útra, a védő korábban két évet húzott le a fővárosi zöld-fehéreknél.

Címkék: foci