Magyar–olasz: indul a roham a jegyekért

Csütörtök délben kezdődik a jegyárusítás a Puskás Ferenc Stadionban augusztus 22-én sorra kerülő Magyarország–Olaszország válogatott találkozóra, amely iránt természetesen hatalmas az érdeklődés.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu

A világbajnok olaszok elleni találkozó iránt óriási az érdeklődés a szurkolók körében, így nem árt minél hamarabb beállni a sorba. A barátságos mérkőzésre csütörtökön délben kezdik el árulni a jegyeket – először a fővárosban, az Oktogonon található IBUSZ-irodában lehet megvásárolni a belépőket, majd péntek reggeltől az ország valamennyi IBUSZ-kirendeltségénél megkezdődik az értékesítés.

A stadion pénztáraihoz felesleges kibaktatni, ugyanis előreláthatólag ott nem lehet majd jegyhez jutni.


A világ legjobbjai látogatnak Budapestre (MTI/EPA)



A szurkolóknak egyébként mélyen a zsebükbe kell majd nyúlniuk, ha a helyszínen akarják látni az olasz világklasszisokat (és persze a magyar játékosokat), a honi szövetség (MLSZ) honlapjának tájékoztatása szerint ugyanis a legdrágább jegyek 15 000 forintba, míg a legolcsóbbak is 3000 forintba kerülnek – tegyük hozzá: ezekből csak néhány száz darab van, és azt sem árt tudni, hogy az alsó szektorok első három sorába szólnak, innen a pedig a kerítés miatt nem zavartalan a rálátás a pályára. A két véglet között 3600, 4000, 5000, 6000, 7000, 8000, valamint 10 000 forintért is kaphatók belépők.

A szövetség sajtóosztályán honlapunk érdeklődésére elmondták, a mostani jegyárak lényegesen barátságosabbak, mint voltak a brazilok, a Real Madrid vagy az argentinok elleni találkozókra. Utóbbira például 6900 forintot kellett kiszurkolni egy „egyszerű”, kapu mögötti szektorba szóló belépőért. Az augusztus 22-én sorra kerülő meccset az RTL Klub élőben közvetíti.

Címkék: foci