Kétszázezren voltak a Kapcsolat-koncerten

Bár nem született nézőcsúcs, így is mintegy 200 ezren élvezték szombat este az 56-osok terén Rúzsa Magdi és Bryan Adams koncertjét.

A koncert ideális időjárási körülmények között kezdődött Szekeres Nóra, aTV2 és és Abaházi Csaba, a Danubius rádió műsorvezetőinek hangulatteremtő felkonferálásával.

Rúzsa Magdi fél hétkor lépett színpadra, mintegy egy és negyedórás koncertet adott világslágerekből, kedvenc külföldi előadóitól és legújabb saját dalaiból, illetve zenésztársainak számára írt szerzeményeiből. Megérdemelten nagy sikert aratott, amely nyilván az Eurovíziós dalfesztiválon elért sikerének is szólt.



Nézze meg KÉPGALÉRIÁNKAT!


A 48 éves Bryan Adams negyed kilenckor kezdte a koncertet és a két ráadással együtt csaknem kétórás volt a programja. A kanadai énekes pályafutásának 25. évfordulójára megjelent Best of lemezének dalaiból énekelt. Ő maga is kitűnő hangulatban volt, s ez átragadt a közönségre is.

Bryan Adams állítólag soha ekkora közönség előtt nem lépett színpadra – hangsúlyozta egyebek között T-Mobile kommunikációs igazgatója, Liptay Gabriella az MTI-nek nyilatkozva. Azt is megjegyezte, hogy Rúzsa Magdi felnőtt a világsztárhoz, s mint a plakátok is hirdették, a megasztár és a világsztár jól egészítették ki egymást a Felvonulási tértől a Hősök teréig hömpölygő tömeg előtt.

Nézőszám becslésére sem ő, sem a helyszínen tartózkodó rendőrök nem vállalkoztak. Nem hivatalos közlésük szerint 150 ezren lehettek, más források 200 ezer embert említettek. A koncert végén a rendőrség és a mentők arról tájékoztatták az MTI munkatársát, hogy semmilyen rendkívüli eset nem történt a Kapcsolat koncert alatt.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt munkatársai vasárnap hajnalban mintegy 120 köbméter hulladékot szedtek össze.

Címkék: Magazin